“Lea i Crni ipak su zajedno! Znala sam da će ostaviti dr. Kovača. Pogledaj ih kako su samo slatki uživo”, čuli su se komentari prolaznika u središtu Zagreba dok su pokraj njih šetale zvijezde dramske serije RTL-a ‘Pogrešan čovjek’. I nisu 40-godišnja Splićanka Ivana Roščić i devet godina mlađi Emir Ćatović snimali nove kadrove za popularnu telenovelu u kojoj igraju glavne likove, nego su hrvatskom metropolom šetali kako bi Ivanin crnogorski kolega malo upoznao Zagreb. 

Glumci su se upoznali prošlog kolovoza, kada je pala prva klapa telenovele producentice Jelene Veljače, ali otada se među njima razvilo pravo prijateljstvo. S obzirom na to da snimaju u Srbiji i Hrvatskoj, prošli vikend nije bio prvi Emirov posjet Zagrebu, no ovaj je put imao slobodno subotnje prijepodne za istraživanje naše metropole. 

- U Zagrebu smo bili jako kratko, isključivo zbog posla, ali smo iskoristili i to malo slobodnog vremena između obaveza da pokažem Emiru glavne znamenitosti grada. Bilo je to zapravo spajanje ugodnog s korisnim - rekla nam je Ivana.