Kate Middleton i princ William 23. travnja proširili su svoju obitelj za još jednog člana, na svijet je stigao mali princ. I dok u Velikoj Britaniji i dalje vlada euforija zbog kraljevske prinove, svi s nestrpljenjem očekuju kada će Kensingtonska palača objaviti ime novog princa. Kate i William imali su običaj objaviti ime nakon dva dana, ali ovaj put to nisu učinili zašto što nisu željeli zasjeniti Anzac dan - nacionalni dan sjećanja na borce koji su bili dio kontingenta Australian and New Zealand Army Corps (ANZAC) koji su se borili u Galipolju za vrijeme Prvog svjetskog rata. 

Sada pak, zahvaljujući grešci web administratora službene stranice kraljevske obitelji, većina javnosti uvjerena je kako mali princ nosi ime Albert. Ako u google upišete www.royal.uk/prince-albert dobit ćete obavijest kako pristup toj web adresi nije dozvoljen. Isto se dogodi ako u tražilicu upišete princ Alexander. Nije trebalo dugo, a ova se vijest proširila bespućima interneta. Ipak, ostaje činjenica da i dalje ne znamo za koje su se ime Kate i William odlučili, ali izbor je definitivno sužen. 

Upućeni u funkcioniranje krealjevske obitelji nagađaju kako bi kraljevski par već danas mogao objaviti ime, a hoće li to biti Albert, Alexander ili pak neko treće, do tada ostaje tajna.