Nakon što je izgradila glumačku karijeru u Hrvatskoj, Zrinka Cvitešić preselila je u London gdje naveliko gradi inozemnu karijeru i uživa u životu sa svojim dečkom Nikom Kranjčarom. 

Iako je Zrinka kada je riječ o privatnom životu poprilično zatvorena prema medijima, svoje strasti van glume, rado je podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Naime, glumica je prije svega  velika ljubiteljica prirode, pa ne čudi ni njena velika strast prema uzgoju maslina kojim se već neko vrijeme bavi.

Tako je na velikom natjecanju maslinara, Zrinka osvojila zlatnu medalju za sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje. Riječ je o 'Maslina i intrada 2019, međunarodnom skupu maslinara Mediterana' održanom u Splitu, a s obzirom na doprinos koji čini ovom zanimanju, glumica je dobila i Povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinovog ulja kroz kulturu. Koliko je sretna i ponosna zbog svog velikog uspjeha, Zrinka ne skriva, a čestitkama su je odmah obasipali i brojni prijatelji i obožavatelji. 'Čuj neobrana', našalio se Tarik Filipović na glumičinu fotografiju, a dizajnerica Matija Vujica odmah je svoju prijateljicu upitala 'dolazi li s maslinovim uljem'.