Violončelist Luka Šulić, član svjetski proslavljenog dvojca 2Cellos, u ponedjeljak je dobio svoje drugo dijete, kćerkicu Hanu, a vijest o rođenju malene 31-godišnjak je podijelio na svom Instagram profilu otkrivši pritom kako za vrijeme porođaja nije bio sa suprugom Tamarom, zbog poslovnih obaveza u Rimu, te samim time, sve do danas, nije imao prilike vidjeti i upoznati najmlađeg člana obitelji. 

Međutim, ponosni se tata danas vratio kući, a dirljivi trenutak upoznavanja malene Hane, podijelio je s mnogobrojnim obožavateljima na Instagramu. 'Drago mi je što se upoznajemo, moja mala princezo', napisao je 31-godišnjak ispod fotografije na kojoj pozira držeći u naručju kćerkicu koja je odlučila iznenaditi roditelji i jednogodišnjeg brata Vala, rodivši se dva tjedna prije očekivanog datuma.

Podsjećamo, Luka je 2017. godine oženio dugogodišnju djevojku, Slovenku Tamaru, s kojom već ima sinčića Vala. Maleni će u studenom ove godine proslaviti svoj drugi rođendan, a ponosni tata nije skrivao koliko se veselio rođenju svog drugog djeteta. Iako je bio tužan što nije prisustvovao porođaju, Luka je ipak naglasio kako je najbitnije što je sve prošlo u najboljem redu.