U ponedjeljak je svijetom odjeknula vijest o tragičnoj smrti 19-mjesečne kćerkice skijaša Bode Millera. Iako je poznato kako se malena Emeline utopila u bazenu, sve do sada se nije znalo mnogo više o ovom tužnom događaju.

Tragedija se odigrala kada su Bode i njegova supruga, Morgan Beck, otišli na zabavu kod susjeda. Malena Emeline se igrala, a majka ju u jednom trenutku više nije vidjela u blizini. U društvu još jedne žene, otišla je potražiti kćer te je vidjela da je njezina mezimca u bazenu. Iako je trudna, Morgan je bez razmišljanja skočila u bazen i izvukla kćerkicu van na suho.

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

Čim su vidjeli što se događa, prisutni su odmah priskočili u pomoć. U snimljenom pozivu 911 čuju se pokušaji reanimacije, a jedna je osoba spomenula kako je malena pod vodom provela i 'nekoliko minuta'. Ima i onih koji tvrde da su osjetili njezin slabiji puls. 'Diši, djevojčice! Dovedite je*enu hitnu ovdje', odjekivalo je dok je i sama Morgan počela davati umjetno disanje preminuloj kćeri. Iz tijela djevojčice već je izašla poprilična količina vode prije nego li su hitna i vatrogasci došli na mjesto tragedije.

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

'Cijelim putem (do bolnice) nismo imali puls. Nije završilo dobro...', rekao je Tony Bommarito, šef lokalne vatrogasne postaje. Vatrogasci su upalili sirene i krenuli još za vrijeme poziva u pomoć što znači da je pomoć vrlo brzo stigla, ali je naposljetku, nažalost, ipak bilo uzalud.
Foto: Instagram