Story radio
Početna Celebrity 4721 prikaza 23. travnja 2019.

Policija dolazi po Karleušu

Profimedia.

Sud će izdati nalog

Kako prenosi Kurir, srpska pjevačica Jelena Karleuša nije se pojavila na Prvom osnovnom sudu gdje je trebala imati medijaciju s Ognjenom Vranješom, navodnim ljubavnikom koji ju je tužio za prijetnju i javno vrijeđanje putem društvenih mreža zbog čega mu je, kako tvrdi, ugrožena sigurnost. Zbog njezinog nepoštivanja suda, po pjevačicu bi uskoro mogla doći i policija. 

 | Author: Nemanja Nikolić/Kurir Nemanja Nikolić/Kurir.

Naime, Vranješ je pred sud stigao u pratnji odvjetnika, dok su Karleušini odvjetnici pokušavali opravdati njezin izostanak. Međutim, 29-godišnjem nogometašu se nije svidjelo Karleušino ponašanje pa je u jednom trenutku izgubio živce. 'Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Bruxellesu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branitelji su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila', ispričao je nogometaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelenini odvjetnici su tvrdili kako su za sve saznali iz medija te da nije moralno tražiti od pjevačice da dolazi na sud s obzirom na to da joj je nedavno preminula majka. Novo ročište sudac je zakazao za 31. svibnja, a ako ni tada 40-godišnjakinja ne dođe sama, po nju će ići policija, prenosi spomenuti srpski portal. 

 

Komentari