Na sinoćnjem 64. natjecanju za najbolju pjesmu Europe, koje se održalo u Tel Avivu, bilo je puno iznenađenja, a o spektakularnoj večeri pričat će se još danima. Tako je sada 'isplivao' jedan detalj koji je mnoge ostavio u čudu. Naime, jedan od ovogodišnjih voditelja, 39-godišnji Izraelac Asi Azar, imao je cijelo vrijeme podršku svog supruga, Alberta Escola. Ono što mnogi nisu očekivali je fotografija sretnog i zaljubljenog bračnog para dok se ljube iza pozornice, koju je objavio ponosni suprug Albert. 'Uvijek uz tebe. Rasturio si dragi', napisao je prepun emocija na svom Instagram profilu.

Asi i Albert su se u jednom trenutku strastveno poljubili, u nemogućnosti skrivanja sreće, a netko se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i zabilježio ovaj trenutak. Albert stoga nije mogao odoljeti i ne objaviti fotografiju. Osim toga, cijelu finalnu večer Eurosonga je snimao i fotografirao svog odabranike te objavljivao na društvenim mrežama, ističući koliko je ponosan na 39-godišnjeg supruga.

Inače, jedan od četvero ovogodišnjih voditelja, Asi, osim što ga gledatelji mogu vidjeti na malim ekranima u ulozi voditelja, bavio se i glumom. Suprug, s kojim se vjenčao 2016. godine u Madridu, velika mu je podrška u karijeri.