Napokon je fotografija potvrdila ono o čemu se već duže vrijeme šuška. Naime, paparazzi su uhvatili manekenku Caru Delevingne i kći kralja popa, Paris Jackson, kako se strastveno ljube. Pretpostavlja se kako su djevojke bile na duplom spoju s novim parom, Brednom Song i Macaulay Culkinom.

Nakon ugodnog druženja, Cara i Paris napustile su restoran, primile se za ruke i zaplesale po ulici. U jednom trenutku, zanesene djevojke strastveno su se poljubile. Sudeći po ovom činu, izgled da su djevojke samo korak do javnog priznanja veze, od kojeg su nedavno bježale.

Prijateljstvo između Paris i Care traje već neko vrijeme, upoznale su se na MTV-jevoj dodijeli nagrada u Los Angelesu i od tada su nerazdvojne. Paris je čak posjećivala Caru na raznim lokacijama na kojima je manekenka/glumica imala snimanja. Iako su već u medije izašle fotografije gdje dvije dame šeću, plešu i druže se, još nikada u javnost nisu izašle fotorafije dok se ljube.
Cara je prošle godine izašla iz veze s deset godina starijom glazbenicom Annieom Clark, poznatijom kao St. Vincent. Nakon prekida nije je se povezivalo s nikim, dok se nije počela intenzivno družiti s Jackson.