Barcelona je na madridskom Wando Metropolitanu s lakoćom porazila Sevillu te je zasluženo osvojila četvrti uzastopni, odnosno jubilarni 30. španjolski kupo. Fantastičnom igrom Barcelona je pobijedilia s veličanstvenih 5:0, a jedan od golmana bio je i Lionel Messi. Argentinski nogometaš, koji se smatra jednim od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena, nije krio oduševljenje zbog pobjede svojeg kluba, a njegovo su slavlje dodatno uveličali njegov najstariji sin, petogodišnji Thiago i supruga Antonella Roccuzzo.

Ponosna Antonella nije skidala osmijeh s lica zbog fantastičnog nastupa svoga supruga, a maleni Thiago na očevim je ramenima uživao u ovacijama publike.

Messijeva supruga Antonella prije mjesec je dana rodila njihovo treće dijete, sinčića Ciru. Mališan je dobio ime po omiljenog glazbeniku svojih roditelja, Argentincu Horaciju Demianu Pertusisu, čiji je nadimak Ciro. Slavni par prije pet godina dobio je sina Thiaga, a prije dvije godine rodio se Mateo. Maleni Ciro kruna je ljubavi sretnog para, koji je zajedno od 2008. godine. Da nisu formalisti, dokazali su činjenicom da su svoju vezu ozakonili tek prošle godine, na velikoj svadbenoj svečanosti u Argentini.