Kao što je i najavila, Samantha Markle stigla je u London kako bi se susrela sa svojom polusestrom Meghan koju nije vidjela više od deset godina. 

Otkad su Meghan i princ Harry objavili zaruke, Samantha nije prestajala s napadima, a situacija se pogoršala nakon što nije dobila pozivnicu za njihovo vjenčanje. Optuživala ju je da je dvolična, hladna i proračunata, a jednom ju je prilikom nazvala 'dutchASS'. Čini se kako se zbog svega pokajala pa je sada uputila javnu ispriku svojoj polusestri. Naime, Samantha je gostovala u jednoj emisiji na britanskoj televiziji u kojoj je izjavila kako bi voljela da su stvari ispale drugačije. 

— Jeremy Vine On 5 (@JeremyVineOn5) 1. listopada 2018.

'Mog oca su namjerno ignorirali. Nadali smo se da ćemo sve to riješiti u privatnosti. A kad oni nisu htjeli, izašli smo u javnost', rekla je Markle. 

Voditelj joj je zatim rekao da je htjela posramiti Meghan jer ju nije pozvala na vjenčanje na što mu je Samantha odgovorila kako se javnost rugala njoj i njenoj obitelji: 'Možda sam bila frustrirana, ali moji napadi su bili više usmjereni na medije', dodala je. 

'Puno toga se dogodilo za što nisam imala namjeru. Svi smo bili povrijeđeni jer nismo bili pozvani na vjenčanje. Da to tako nije bilo, sve bi bilo drugačije. Ali, vjerovala ona ili ne, to ne znači da ju manje volimo. Svakoj obitelji se to može dogoditi kada se ljudi međusobno povrijede. Ispričavam se i voljela bih da stvari mogu biti drugačije', ispričala je. 

Samantha tvrdi da je sretna zbog Meghan i Harryja za kojeg kaže da je pravi džentlmen te dodaje kako nimalo nije ljubomorna na polusestru.