Polusestra Meghan Markle Samantha opet se obrušila na kraljevsku obitelj. Naime, princ Harry u subotu je navršio 34 godine, a Samantha mu je tom prigodom posvetila objavu na Twitter profilu. 'Sretan rođendan Harry. Dok uživaš u svojoj rođendanskoj torti, razmisli o rođendanskim željama koje nikada nisi uputio svom tastu'. Poruku je objavila uz sliku hrčka, aludirajući tako na princa Harryja.

Ovo nije prvi put da Samantha javno proziva obitelj. 

U kolovozu je 37. rođedan proslavila i Vojvotkinja od Sussexa. 'Meghan sve najbolje povodom njezinog dana, ali nije propustila priliku i ovoga puta iskritizirati svoju polusestru. Podsjetila ju je tako da njihovom zajedničkom ocu Thomasu Markle, Meghan nije čestitala 74. rođendan koji je slavio 18. srpnja.  'Sretan rođendan Meg! Bilo bi lijepo i prikladno od tebe da našem ocu pošalješ zakašnjelu rođendansku čestitku za 18. srpnja. Pozdrav!', stoji u čestitki koju je svojoj sestri uputila samo nekoliko dana otkako ju je prozvala Cruellom de Vil zbog nagađanja da se Meghan i Harry povlače iz središta pozornosti. 'U redu, Cruella de Vil se odlučila povući. Javi mi kada ti to upali.', stoji u njezinom postu. 

Samantha je Meghan već ju nekoliko puta prozivala zbog njezinog odnosa s ocem, promjene naglaska i ponašanja u javnosti. U svojim brojnim optužbama, Samantha je za Meghan kazala da je lažna i prijetvorna, a sada se obrušila i na ostatak obitelji.