Nakon što je ranije ovog mjeseca potvrđeno kako su američki glumac, 44-godišnji Bradley Cooper i 33-godišnja ruska manekenka, Irina Shayk, odlučili prekinuti četverogodišnju vezu, ni glumac, kao ni manekenka, nisu davali izjave za medije. Međutim, posljednje fotografije Irine Shayk koje su obišle svijet, prema pisanjima stranih medija, jasno daju do znanja što 33-godišnjakinja misli o svom, sada već bivšem partneru, Bradleyju. 

Naime, fotografi su manekenku snimili pri odlasku iz hotela, a svu je pažnju u tom trenutku ukrala torbica koju je Irina nosila, odnosno, poruka na torbici koju su mnogi protumačili kao indirektno prozivanje bivšeg partnera. Riječ je o modnom dodatku koji izgledom podsjeća na proslavljeno djelo ruskog pisca Fjodora Dostojevskog, knjigu 'Idiot', koju je manekenka ponosno prošetala pokazujući kako na ruci više ne nosi dijamantni prsten, poklon 44-godišnjeg glumca.

Iako se manekenka službeno još uvijek nije oglasila povodom prekida veze s Bradleyjem, s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Leu, obožavateljima nije trebalo dugo da njezin posljednji modni dodatak protumače kao indirektno prozivanje bivšeg partnera za kojeg se već mjesecima nagađa kako skriva romansu s kolegicom sa seta, pjevačicom Lady Gagom.