Nakon što su cijelo ljeto proveli zajedno na odmoru nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević sada uživaju na drugoj lokaciji.

Budući da je potpisao ugovor za francuski Marseille, i to jedan od najskupljih za obrambenog nogometaša, Duje se morao preseliti, a za njim je vrlo brzo stigla i njegova djevojka s kojom je u vezi od prošle godine. Detalje njihove nove francuske avanture možemo redovito pratiti na Adrianinim društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije svojih uspomena.

Diplomirana pravnica tako nas redovito časti svojim i nogometaševim modnim kombinacijama i impresivnim okruženjima. Da im je zaljubljenost još uvijek na vrhuncu dokazuje i zadnja Adrianina objava kompilacije tri fotografije na kojima par izmjenjuje nježnosti i ludira se pred kamerom.  Noseći velike sunčane naočale i poštarsku kapicu uz cvjetnu haljinu, lijepa pravnica guštala je u nogometaševom zagrljaju pod suncem. 

Par se upoznao tijekom prošlog ljeta i u vezi su oko godinu dana, a Adriana je svom dragom pružala vjernu podršku u Rusiji s tribina, noseći njegov broj na dresu.