Glumica koju je proslavila glavna uloga štreberice u seriji 'Ne daj se, Nina', Lana Gojak jedna je od mnogih koji su ovo vruće ljeto iskoristili za odmor i uživanje. Sada, nakon povratka u svakodnevicu, Lana se uhvatila u koštac sa stvarima koje nikome nisu drage, pa je tako pozvala majstore ne bi li riješila problem koji joj je nastao u kuhinji. Na glumičinu nesreću, stvari nisu tekle glatko kako je bilo zamišljeno, pa se njezina kuhinja ubrzo pretvorila u mjesto iz noćne more s raskopanim zidom i razbacanim predmetima.

'Kad ti majstori pogode cijev i polave cijelu kuhinju da bi shvatili da je problem negdje drugdje', napisala je razočarana Lana na Instagramu gdje je i podijelila fotografije kojima izražava nezadovoljstvo. Iako nije rekla zbog kojeg je točno problema potražila pomoć majstora, opseg njihovog posla, nakon ove se nepromišljenje intervencije, sigurno udvostručio.

Inače, Lana je u sretnoj vezi, a njezin zaručnik, redatelj Siniša Bajt zaprosio je lijepu glumicu u prosincu prošle godine, na njihovu treću godišnjicu veze. Par se upoznao sasvim slučajno - on je iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan, a kako je rekla između njih je odmah zaiskrilo. Lana je čak nedavno otkrila i neke planove oko vjenčanja. 'Imamo neke želje, ali još nismo našli idealnu lokaciju. Ne žurimo, dok ne nađemo točno ono što želimo. Međutim, s nama se nikad ne zna, možda nas pukne pa se oženimo preko noći', zaključila je.