Manekenka Behati Prinsloo i Adam Levin, frontmen benda Maroon 5 dobili su drugo dijete, kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Geo Grace Levine, a vijest je potvrdio sam Adam za E! News. Zasad se par još nije pohvalio fotografijama na društvenim mrežama, a jučer je Adam na svojem Instagram profilu objavio fotografiju još uvijek trudne supruge Behati, uz koju je napisao: Moj mali manijak' i stavio simbol srca. U komentarima na tu fotografiju pristižu mu brojne čestitke na prinovi, a njegova se reakcija još očekuje.

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Podsjetimo, svoju je drugu trudnoći Viktorijina anđelica podijelila sa svijetom kada je na svojem Instagram profilu objavila selfie iz kupaonice koji prikazuje njezin odraz u ogledalu, a samim time i trudnički trbuščić. 'Druga runda', kratko je napisala Behati aludirajući na drugo stanje i drugu trudnoću. Ona je krajem rujna 2016. godine, na svijet donijela kćerku Dusty Rose Levine.

Slavni par je inače poznat po tome da tetovažama iskazuju svoju ljubav. Prvo se tetovirala Behati u spomen njihova vjenčanja 2014. godine, a zatim je Adam tetovirao prste ruku: 'Istinska ljubav'. Mnogi obožavatelji pretpostavljaju kako je ovo odlična izlika za još jednu tetovažu. Inače, Adam Levine je prilično je tradicionalan kada je ljubav u pitanju. Njegova supruga, manekenka Victoria's Secreta, otkrila je da ju je zaprosio na jednostavan način. Behati je otkrila da je pjevač za dopuštenje zvao njezina oca. Iako su se zaručili tradicionalno, upoznali su se na prilično moderan način. Manekenka je otkrila da su mjesecima razmjenjivali mailove dok se nisu sreli uživo. Susret nakon četiri mjeseca dopisivanja rezultirao je ubrzo vezom, a potom i brakom. Otad zajedno uživaju u košarkaškim utakmicama i ležernim šetnjama, a podržavaju se i poslovno.