Story radio
Početna Celebrity 36950 prikaza 12. kolovoza 2019.

Poslije objave o vezi, Ecija iznenadila novom viješću

Instagram.

Odjednom sve

Radijska voditeljica, Ecija Ivušić nakon dugog skrivanja s javnosti je nedavno podijelila vijest, kako je u vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem. Simpatična 32-godišnja Ecija objavila je fotografiju s 33-godišnjim Nikolom, a u opis je stavila, kako ne želi biti previše dramatična te da je mislila kako nikad neće doći. Ubrzo su krenule i brojna nagađanja Ecijinih prijateljica koje se mogu vidjeti po komentarima ispod njezinih objava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Naime, njezine prijateljice su napisale kako će sljedeće godine fotografirati 'gospođu Eciju', čime se može pretpostaviti na što su točno mislile. Atraktivna Ecija bila je dosta suzdržana u odgovoru te je samo napisala 'Inshallah'. Sudeći po snimkama s koncerta srpskog pjevača Saše Matića, par je i više nego zaljubljen, a nije im smetalo ni izmjenjivanje nježnosti pred kamerom.

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Sudeći po reakcijama obožavatelja, oni su oduševljeni ovom vezom, a sretni su i njezini kolege od kojih je jedan i napisao: 'Yeeeessss, trebao ti je više taj 'pokrivač'. Nikola o svom ljubavnom životu ne priča puno, no, prije godinu dana se odselio od supruge Katarine s kojom ima četverogodišnju kćer. Čini se kako je za sada pravu ljubav pronašao u ovoj simpatičnoj Eciji.

Komentari