Radijska voditeljica, Ecija Ivušić nakon dugog skrivanja s javnosti je nedavno podijelila vijest, kako je u vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem. Simpatična 32-godišnja Ecija objavila je fotografiju s 33-godišnjim Nikolom, a u opis je stavila, kako ne želi biti previše dramatična te da je mislila kako nikad neće doći. Ubrzo su krenule i brojna nagađanja Ecijinih prijateljica koje se mogu vidjeti po komentarima ispod njezinih objava.

Naime, njezine prijateljice su napisale kako će sljedeće godine fotografirati 'gospođu Eciju', čime se može pretpostaviti na što su točno mislile. Atraktivna Ecija bila je dosta suzdržana u odgovoru te je samo napisala 'Inshallah'. Sudeći po snimkama s koncerta srpskog pjevača Saše Matića, par je i više nego zaljubljen, a nije im smetalo ni izmjenjivanje nježnosti pred kamerom.

Sudeći po reakcijama obožavatelja, oni su oduševljeni ovom vezom, a sretni su i njezini kolege od kojih je jedan i napisao: 'Yeeeessss, trebao ti je više taj 'pokrivač'. Nikola o svom ljubavnom životu ne priča puno, no, prije godinu dana se odselio od supruge Katarine s kojom ima četverogodišnju kćer. Čini se kako je za sada pravu ljubav pronašao u ovoj simpatičnoj Eciji.