Nakon svečane komemoracije u prepunom Zvezdara teatru, brojne kolege i prijatelji okupili su se kako bi Mileni Dravić odali posljednji pozdrav.

Diva srpskog glumišta sahranjena je danas u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu pored svog supruga, glumca Dragana Nikolića. Rade Šarbedžija sa svojom suprugom Lenkom Udovički jedva je susprezao suze još na komemoraciji, a na sahrani je dodirnuo Mileninu fotografiju i zaplakao. Među prvima su stigli i glumci Seka Sablić, Miodrag Krivokapić, Vojin Cetković, Dragan Bjelogrlić i mnogi drugi. 

' Ostaje nam samo da se ponosimo što je Milenu publika obožavala od prvog dana pa sljedećih 50 godina i više. Bila je neodoljiva u komediji, a moćna u drami. Bila je dobra, iskrena i draga prijateljica. Također hrabra jer se borila sa strašnim bitkama za Draganovim životom, pa onda za svojim. Obje bitke je izgubila. Sigurna sam da njezina duša ide ka nekom svitanju. S mnogo ljubavi i poštovanja i tuge ja mogu samo reći: 'Zbogom Milena, za sad' rekla je glumica Sablić na komemoraciji, inače Milenina kuma, piše Alo.rs.
Prisjetimo se, Milena Dravić preminula je 14.listopada u 79.godini nakon teške bolesti.