Pjevačica Indira Levak najavila je prije nekoliko mjeseci da će imati jako zaposleno proljeće jer objavljuje singl za singlom, a uskoro stiže i njen prvi samostalni album koji će krasiti 14 pjesama od kojih 13 potpisuje upravo poznata pjevačica. 

U cijeloj užurbanosti i poslu, Indira je uspjela pronaći vremena za izlet u Veneciju u kojoj uživa sa svojim suprugom i prijateljima. Pjevačica s bjelovarskom adresom uživala je u gradu na vodi samo jedan dan i nije se željela vratiti u stvarnost. 'Zbog brojnih koncerata i odlazaka u studio gdje se daje zadnji touch albumu ponekad mi treba odmak od svega, da razbistrim misli, a to moj suprug Miro najbolje zna osjetiti kad je taj trenutak kad me mora iščupati iz tog vrtloga. On je čovjek od iznenađenja , u nedjelju mi je rekao da idemo do naših dragih prijatelja Matee i Kukia na kavu, u Crikvenicu. Malo sam drijemala u autu i kad sam otvorila oči već smo bili na granici s Italijom. Tada mi je otkrio da se s našim prijateljima nalazimo u Veneciji što me oduševilo jer još nikada nismo bili u tom predivnom gradu. Ne znam zašto, zapravo je jako blizu, ali nikako nam nije bila na putu. Vozili smo se brodićem po kanalima, ručali u maloj uskoj, romantičnoj uličici, upijali divotu tog romantičnog, jedinstvenog grada i uživali u šušuru koji vlada. Baš mi je to trebalo da napunim baterije', podijelila je s nama presretna pjevačica. 

Budući da nije očekivala izlet u Veneciju, Indira se nije najbolje pripremila kada je obuća u pitanju: 'Bila sam iznenađena, pripremila sam se za kavicu uz more s prijateljima. Moram priznati da sam na sekundu pomislila da kupim japanke, ali na kraju sam prehodala Veneciju uzduž i poprijeko, nije mi bilo ni teško budući da u potpeticama plešem satima na koncertima, a s obzirom da je puno koncerata pred nama ovog ljeta, Miro me je zezao da je ovo bio odličan trening! Eto, svima preporučujem hodanje u štiklama po Veneciji kao novi trend treninga by Indira Forza!', našalila se odlično raspoložena pjevačica.

U točkastom lepršavom kombinezonu i bijelom dugom kardiganu pjevačica se fotografirala na trgu sv. Marka i guštala u odličnoj hrani. Upitali smo ju kao velikog gurmana, koja joj je hrana najdraža, bjelovarska, slavonska ili talijanska, na što je pjevačica neodlučno odgovodila: 'Ja sam hedonist, svako podneblje nosi svoje okuse i volim sve probati. Neodlučna sam pri ovoj trilemi, moram priznati da mi je ovo najteže pitanje u karijeri! A može svega po malo?! '


Osim u hrani, Indira je guštala u shoppingu: 'Najdraže mi je kada moj suprug kojeg je teško natjerati u shopping pronađe nešto za sebe, no on zna kako sam ja neodlučna u shoppingu, sve mi se sviđa, ali možda mi ne treba pa filozofiram kao svaka žena. On samo osluškuje i promatra i na kraju samo skrene u trgovinu i kupi. Tako da sam se vratila s predivnim cipelama zahvaljujući mom Mireku', razdragano je podijelila s nama.

Otkako su se prije četiri godine ušli u brak, sretni par je nerazdvojan, a njihov brak slovi za jedan od najstabilnijih na domaćoj sceni. Pjevačica je više puta potvrdila da ima sve što je potrebno – ljubav, zadovoljstvo i karijeru.