Marko Jarić vraća se u Srbiju, vijest je to koju donosi Kurir. Dodaje i kako bivši košarkaš gradi luksuznu vilu u strogom centru Beograda, u koju je uložio čak tri miliona eura. Srpski mediji pišu kako je Marko, iako je godinam živio u SAD-u, vrlo vezan za domovinu u koju bi doputovao barem jednom godišnje te uživao u druženu s obitelji i prijateljima.

Upravo zato, Jarić se nije dugo premišljao kada mu se ukazala prilika za povratak u Srbiju. Kupio je posjed na gornjem Dorćulu i počeo s gradnjom vile.

'Marko se prije dvije godine počeo raspitivati i razgledavati zemljišta u Beogradu kako bi počeo graditi kuću. Uvjet je bio da bude baš u strogom centru, jer bi mu to olakšalo kretanje i poslovanje. Iako su ga prijatelji savjetovali da je možda bolje da kupi gotovu kuću, on je insistirao da krene ispočetka i da dom bude točno po njegovoj mjeri i ukusu. Čim je pronašao mjesto u Gospodar Jovanovoj, Marko je angažirao arhitekta, objasnio mu što želi i ubrzo je krenuo s gradnjom. Odmah je angažirao izvođače radova i majstore koji su imali dosta posla, najprije oko raščišćavanja terena, pošto su tu bili neki objekti, i pripreme tla za gradnju. Ako se uzme u obzir površina placa i ukupna investicija u materijal i gradnju, Marka je to papreno koštalo. Prema nekim prvim proračunima, čak oko tri milijuna eura', rekao je izvor blizak košarkašu.

Dodaje da Jarić nije štedi ni na čemu i da će doo kuće biti sređen i namenjen njegovim kćerkama, osmogodišnjoj Valentini  i šestogodišnjoj Sienni,  koje je dobio u braku s brazilskim supermodelom Adrijanom Limom.