Story radio
Početna Celebrity 203 prikaza 12. siječnja 2018.

POTPUNO OTVORENO Lepa Brena: 'Bilo me je sram reći da nemam što jesti'

25025542_108542109918794_3157861969805967360_n

Svako dijete sanja o tome kako će postati glumac, astronaut, policajac ili doktor, no nekada mnoge životne okolnosti ne dopuštaju ispunjavanje dječjih želja i snova. Upravo takav početak zadesio je divu Balkana, Lepu Brenu koja je iskreno ispričala  koliko je teško bilo započeti samostalni život te otkrila kako se zbog nedovoljno novaca morala pomiriti s tim da nikada neće moći postati liječnica. Cijelu priču Lepa Brena otkrila je u svom dokumentarcu čiji se prvi dio emitirao na Prvoj TV. Kao najteže razdoblje pjevačica ističe dio života za vrijeme kojeg je bila na studiju turizma.

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

'Imala sam toliko malo novca, tek da platim stan i onda sam štedjela na hrani. Događalo se da mjesecima jedem kruh i jogurt. I ništa više. Možda bi uz to pojela i neku paštetu i margarin.  Nekako sam izdržavala i bilo me je sram reći da nemam što jesti', otkrila je Brena za Blic. Kako je uvijek bila odgajana tako da se sama snalazi i izbori za sve što želi, nije joj padalo na pamet upitati prijatelje za pomoć.

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

'Najgora stvar je bila kad me prijateljica Olivera, koja je bila stjuardesa, pozvala na ručak. Prije odlaska k njoj najela sam se kruha kako se kod nje ne bih prejela. A onda, kad sam došla k njoj, mogla sam reći da nisam gladna, a zapravo mjesecima nisam imala pravi obrok. Mama nas je tako odgojila, nikada nije dala da odemo u goste i tamo se najedemo, mogli smo uzeti malo, kolača nikad nismo smjeli pojesti previše i nikako nismo smjeli tražiti još', prepričala je slavna 57-godišnjakinja.

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

No, osamdesete godine prošlog stoljeća spasile su život tadašnjoj mladoj nadi. Unatoč tome što je baš tada bila na vrhuncu karijere te doživjela pravi glazbeni uzlet, Lepa Brena u istom tom periodu proživjela je nekoliko tragičnih i bolnih događaja. 'Postoji nekoliko događaja u mom životu koji još uvijek bole bez obzira na to što je prošlo puno godina. Najgora stvar koja mi se dogodila bila je otmica djeteta. Danas o tome pričam bez suza, a to je uz smrt mojih roditelja otvorena rana na srcu koja boli istim intenzitetom godinama. Odlazak menadžera Rake Đokića i raspad Jugoslavije također su za mene neprežaljeni gubici', kaže pjevačica. Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr, Vjeran Zganec Rogulja

Komentari