Srpska pop diva, 40-godišnja Jelena Karleuša, ne može se i dalje pomiriti s činjenicom da njene majke Divne više nema. Naime, otkazala je sve dogovorene nastupe koje je trebala imati u sljedećih šest mjeseci. Ne pojavljuje se u javnosti, a nije niti aktivna na društvenim mrežama. No, Jelena iz kuće izlazi samo zbog jednog razloga, a to je odlazak na grob njene majke. Kako Pink prenosi, rano ujutro je otišla na grob Divne na Novo bežanijsko groblje s tetkom Danijelom, a video možete vidjeti ovdje

Pjevačica je i dalje u crnini, a lice je skrivala velikim tamnim sunčanim naočalama, kao sve prethodno vrijeme od kako se našla u centru skandala zbog navodne afere sa 29-godišnjim nogometašem Ognjenom Vranješem. Naime, Jelena je na groblju navodno razgovarala s muškarcem oko slike koja će se staviti na Divnin spomenik, a Danijela je čistila nadgrobnu ploču, piše spomenuti portal. 

Podsjećamo, Divne Karleuše je preminula 3. ožujka od posljedice raka s kojim se borila proteklih nekoliko godina, a posljednji ispraćaj održan je 6. ožujka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se, kako prenose srpski mediji, posljednjih dana osjeća jako loše te svako jutro posjećuje majčin grob.