Uspješni srpski nogometaš Duško Tošić u posljednjih desetak dana obiteljske drame puni naslovnice svih medija zbog navodne afere svoje supruge, pjevačice Jelene Karleuše. 

Iako se sam ne želi toliko eksponirati u medijima, za razliku od njegove supruge, sve više se počinje 'kopati' i po njegovom trnovitom putu odrastanja, te potpuno drugačijem načinu života od ovog koji danas živi. Naime, Duško je rođen u selu Orlovat pokraj Zrenjanina, a roditelji su ga zbog neimaštine morali dati u Dom za nezbrinutu djecu 'Angelina Kojić Gina' gdje se školovao, trenirao i imao tople obroke. Upravo nogomet kojem se posvetio kroz djetinjstvo, Tošića je izvukao iz neimaštine i lansirao ga u 'zvijezde'. 

'Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu kako bi se školovao i igrao nogomet. Tamo je imao redovite obroke, što je za dijete u razvoju jako bitno. Sada je jako uspješan i ponosno smo na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu. Moja supruga i ja smo stari, živimo ovdje jer nam je lijepo. Priroda je oko nas, svijež i čist zrak. Ništa nam ne nedostalje, a voljeli bi da nam i unuke trče po dvorištu. Atina i Nika se ovdje baš lijepo igraju', rekao je svojevremeno Duškov otac Milorad za Kurir

Osim njegovog oca, riječi hvale za nogometaša imaju i njegovi mještani koji su se prisjetili kakav je Tošić bio kao dijete. 'Duško je zaista imao teško djetinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Sjećam se kako je Duško molio susjeda da kod njega gleda utakmice jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sjedio bi na krevetu, a lopta bi mu bila ispod nogu. Događalo se i da zaspi uz televiziju i da ga otac u pola noći u naručju odnese kući. Duško vam je tipičan primjer kako se iz blata može doći do vrha ako želiš ostvariti svoj cilj', ispričao je jedan od nogometaševih susjeda.