Nakon što je Divna Karleuša preminula početkom ožujka, njena kći, jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora, Jelena Karleuša ne prestaje patiti. Osim što je se od tragičnog događaja rijetko može vidjeti u javnosti, aktivnost na društvenim mrežama joj je svedena na minimum, a sada se ipak nakon dugog izbivanja oglasila na Instagramu.

🙏🏻

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Naime, pjevačica je jučer objavila fotografiju sa svojom majkom, a danas je potresni video podijelila na Instagram storyju. Budući da su rijetki bili trenuci kada se Divnu Karleušu moglo vidjeti bez osmijeha na licu, takvu ju pamti i njena kći Jelena što je dokazala objavivši video svoje majke kako uživa na zabavi pjevajući i plešući s Jeleninim suprugom Duškom Tošićem. Bez riječi, samo video i pozitivna atmosfera bili su dovoljni da pjevačicu vrate u sretnije dane kada je punim plućima uživala u majčinom prisutstvu.

Podsjećamo, Divne Karleuše je preminula 3. ožujka od posljedice raka s kojim se borila proteklih nekoliko godina, a posljednji ispraćaj održan je 6. ožujka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se, kako prenose srpski mediji, posljednjih dana osjeća jako loše te svako jutro posjećuje majčin grob.