Američka pjevačica Cardi B i njen suprug Offset su za poklon za prvi rođendan svoje kćerke Kulture potrošili 655 tisuća kuna, prenosi Contactmusic.com. Radi se o lančiću i privjesku koji će posebno za tu priliku izraditi poznati draguljar Eliantte. Inspiracija za nakit bit će najdraža televizijska emisija malene Kulture, 'Word Party'. Privjesak i lančić će biti izrađeni od bijelog zlata i ukrašeni dijamantima.

Osim toga, pjevačica planira svojoj kćerkici prirediti i veliku rođendansku zabavu za koju planira potrošiti još nešto više od dva i pol milijuna kuna. Priznala je da se radi o velikom iznosu novca, ali je rekla da to mora biti tako jer je sve skupo, a prvi rođendan mora biti poseban. Na svom Instagram profilu otkrila je i da se teško nosi s činjenicom da njezina beba tako brzo raste.

Podsjetimo, 26-godišnja pjevačica kćerku je dobila u srpnju prošle godine sa suprugom, 28-godišnjim glazbenikom Offsetom. Par je u vezi već dvije godine, a zaručili su se i vjenčali nakon nekoliko mjeseci veze.