Šestogodišnja veza između glumačkog para Katie Holmes i Jamieja Foxxa je okončana, ekskluzivno doznaje 'Page Six'. Nakon što su se tijekom proteklog vikenda pojavile fotografije na kojima se 51-godišnjak zabavlja u društvu puno mlađe pjevačice Sela Vave. Kako doznaje spomenuti portal, Katie je tijekom druženja s prijateljicama u jednom restoranu priznala da oni već mjesecima nisu zajedno i da ono što Jamie radi je isključivo njegov posao. 

Atraktivna Sela na svom Instagram profilu proteklih je mjeseci objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u društvu Jamieja. Uz fotografije često mu se zahvaljuje na njegovoj pomoći u građenju njezine glazbene karijere. Ipak, ako je suditi po fotografijama na kojima njih dvoje izlaze iz noćnog kluba, a pritom se drže za ruke, čini se kako ih je poslovna suradnja možda i previše zbližila.

Iako se par nije oglasio, nagađanja je potvrdio i drugi izvor koji je rekao da se par razdvojio krajem svibnja, samo nekoliko tjedana nakon što su se pojavili na crvenom tepihu Met Gale. Podsjetimo, zajedno su od 2013. godine, otprilike godinu dana nakon što se 40-godišnjakinja razvela od 57-godišnjeg glumca, Tom Cruisea. Par je od samog početka bio vrlo tajnovit, što potvrđuju i kasnonoćna druženja u hotelima iz kojeg su se iskradali kroz stražnja vrata kako bi izbjegli moguće paparazze. Nakon toga, njihova veza je postala holivudska najstrože čuvana tajna dugi niz godina.