Story radio
Početna Celebrity 130220 prikaza 14. kolovoza 2019.

POTVRĐENO Rastavili su Meghan i Harryja

Profimedia.

Njezin moderan način života je presudio

Kada je prošle godine, netom prije vjenčanja, vojvotkinja od Sussexa, 38-godišnja Meghan Markle, dobila svoju voštanu figuru u londonskom muzeju Madame Tussauds, voštana vojvotkinja od Sussexa postavljena je pored njezinog supruga, 34-godišnjeg princa Harryja. Međutim, kako su obavijestili iz muzeja, voštani Meghan i Harry su rastavljeni te je njezina figura premještena u drugi dio muzeja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madame Tussauds London (@madametussauds) on

'Bez obzira na to što je sad pripadnica kraljevske obitelji, Meghan i dalje vodi život na moderan način. Mi u muzeju želimo pokazati taj njen neovisan celebrity status. Nije nužno da će tamo ostati zauvijek, ne razdvajamo naš zaljubljeni par. Samo omogućujemo da se Meghan neko vrijeme druži sa svojim celebrity prijateljima', objasnio je 61-godišnji Steve Davies, generalni direktor muzeja, koji je voštanu figuru supruge princa Harryja premjestio u dio s njezinim slavnim prijateljima, glumcem Tomom Hardyjem, supružnicima Beckham te glumicom Priyankom Coprom, koji su, između ostalog, prošle godine bili gosti na kraljevskom vjenčanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Hordle (@inhouseimages) on

Inače, voštane figure ostalih članova kraljevske obitelji, među kojima je i voštana vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton, nalaze se u posebnom dijelu muzeja gdje će im se uskoro pridružiti i 34-godišnji princ Harry. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madame Tussauds London (@madametussauds) on

Komentari