Proslavljeni hrvatski boksač, Stjepan Božić (44), ponovno je odlučio stati pred matičara,a treću sreću potražit će s devet godina mlađom ekonomisticom Petrom Maričić. Naime, iako nam nedavno boksač nije želio ništa komentirati povodom natpisa o braku s ekonomisticom, sada je i službeno potvrđeno. Buduća mladenka pohvalila se na svom Instagram profilu fotografijama s djevojačke večeri i tako potvrdila nagađanja o braku s hrvatskim boksačem. 

'Nikad nisam bila jedna od onih koje sanjaju najljepšu vjenčanicu na svijetu i veliko vjenčanje na koje ću pozvati sve koje znam i ne znam. Oduvijek sam zazirala od tradicije, svega onoga što se mora zbog toga što će selo reći. Kao da se udaješ zbog ljudi, a ne zbog ljubavi. Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli, a sada sam konačno došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir. Nekoga uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan - Božić. Hvala mojim predivnim ženama na nezaboravnoj večeri. Hvala vam što postojite i činite moj život toliko ljepšim. Mislim da sam ja jedina koja se može pohvaliti da je imala više ljudi na djevojačkoj nego na vjenčanju. Zbog vas sam bogata žena', napisala je ekonomistica ispod fotografije na kojoj pozira okružena rekvizitima za proslavu djevojačke večeri. 

Podsjećamo, Prošlog proljeća bivši boksački prvak zbližio se s devet godina mlađom ekonomisticom Petrom Maričić, a samo za Story boksač je iskreno progovorio o svojoj vezi s ekonomisticom.  'Kod Petre su me oduševili jednostavnost i izravnost. Umoran sam od glume općenito u ovom društvu, svi imaju nekoliko maski. Zapravo, svi je nosimo, ali trudim se imati je što manje. Nemamo 17 godina. Sviđa mi se što se kod nas sve odvija brzo. Mi smo se u ova dva i pol mjeseca upoznali kao neki drugi par u godinu dana. Ne želim glumiti, nema skrivanja i tajni. Tako sam počeo s Petrom, bez fige u džepu', pričao je sportaš u lipnju prošle godine.