Utakmica za utakmicom i Hrvati sve više ostaju bez glasnica od žustrog navijanja i aktivnog gledanja utakmica. 

Oni nešto sretniji uspjeli su nabaviti kartu za otići u Moskvu i podržati Vatrene na stadionu, dok su drugi gledali utakmice iz okrilja svog doma, s trgova, live streamova i kafića diljem Hrvatske i svijeta. Početak koji bi nas možda 'spustio' kada smo primili gol protiv Engleske, nije pokolebao navijače da im ruke i glasnice prorade još jače. Sinoć smo svi bili jedno i ostvarili povijesni rezultat, kako god da finalna utakmica protiv Francuske završila. Borbenost i timska igra se svakako isplatila, a tko je sve od poznatih derao glasnice diljem Rusije i Hrvatske, pogledajte u nastavku jer euforija je bila na vrhuncu. 

Franka Batelić

Iako je zadnjih nekoliko utakmica propustila zbog svojih poslovnih obveza, Franka je polufinalnu utakmicu protiv Engleske došla podržati svog zaručnika Vedrana Ćorluku koji je zaigrao pred sam kraj. Na kraju oduševljenje nije krila, a slavit će još jednom uskoro jer ih očekuje njihovo bajkovito istarsko vjenčanje. 

Marin Čilić

Jedan od naših najuspješnijih tenisača itekako je iskazao svoju podršku Vatrenima. Naime, s brojnim prijateljima na privatnom druženju kolektivno je gledao utakmicu, a iako na fotografiji svi izgledaju relativno mirno, svoje oduševljenje nisu krili na Instagram Storyjima gdje su vrištali i skakali bez zadrške.

Nika Fleiss

Naša proslavljena skijašica napeto je pratila svaku minutu utakmice iz Švicarske u kojoj se trenutno nalazi. U dresu s crveno bijelim kockicama i ogrnuta hrvatskom zastavom Nika je emotivno reagirala na svaki potez Vatrenih.

Tajči

Nakon što se vratila s kratkog odmora na našoj obali, Tajči je sa svojim sinovima pratila nogometnu utakmicu iz kafića, a kasnije je pobjedu Hrvatske otišla proslaviti na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje je u tijeku bilo veliko slavlje. 

Toni Cetinski

Toni je bio jedan od onih sretnika koji je utakmicu pratio sa stadiona iz Moskve i gubio glasnice na tribinama. U mnoštvu navijača, rumen u obrazima, Cetinski je nasmijan od uha do uha glasno vikao: 'Tooo!', te je s obožavateljima na društvenim mrežama podijelio kako je prizor kada su Vatreni zabili gol izgledao svega nekoliko metara od travnjaka. 

Ana Rucner

Naša svjetski poznala violončelistica predahnula je malo od brojnih koncerata i odlučila pratiti polufinalnu utakmicu iz svoje Hrvatske. Ana je u trenutku pobjede skočila sa stolice, preskočila ogradicu i počela plesati i veseliti se s društvom. Simpatična reakcija glazbenice vjerujemo da je obišla cijeli svijet. 

Tatjana Jurić

Simpatična voditeljica polufinalnu utakmicu pratila je u društvu prijatelja na otoku Visu, a budući da nisu imali na raspolaganju televizor, pratili su live stream preko mobitela i veselili se jednako punim srcem.

Zsa Zsa

Budući da se pjevačica trenutno nalazi u Biogradu na moru i svakodnevno dijeli svoje morske avanture s nama, tako je podijelila i ovu navijačku. Odjevena u navijački outfit, skočila je u zrak od sreće okružena morem i pokazala svoje oduševljenje rezultatom.

Tomislav Jelinčić

Poznati voditelj na svom je Instagram profilu objavio snimku baklji i veselja koje je trajalo i nekoliko sati nakon utakmice.

Marko Tolja

Tek oženjeni pjevač u svojoj je rodnoj Rijeci proveo večer na gradskom korzu i zabilježio masu ljudi koja je cirkulirala gradom i veselila se. Čak je i javni prijevoz umjesto lokacije na koju ide napisao rezultat polufinalne utakmice.

DJ Trevor Dahl

Svjetski poznati DJ koji je zagrijavao atmosferu na poznatom festivalu u Splitu, nije skrivao da je veliki fan hrvatske nogometne reprezentacije. Proslavio je tako u našem dresu pobjedu Hrvatske s prijateljima i vikao je kako 'voli Hrvatsku'. 

Izvor videa: Trevor Dahl iz Cheatcodesa by indexpromocija

 Kada je riječ o našim reprezentativcima, oni su itekako imali dobro slavlje sinoć u hotelu nakon utakmice. Naime, Mladen Grdović pratio je utakmicu s tribina i kasnije s dečkima zapjevao na stolu u restoranu hotela. Euforični Vatreni dokazali su da mogu sve što požele, a sada im samo ostaje odmoriti se do velikog nedjeljnog finala Svjetskog nogometnog prvenstva.