Glumica Jennifer Love Hewitt, koja je slavu stekla u televizijskim serijama 'Šaptačica duhovima' i 'Za istim stolom', prije nekog se vremena povukla iz javnosti kako bi se posvetila svojoj obitelji, trogodišnjem sinu Atticusu Jamesu i četverogodišnjoj kćeri Autumn James. Iako se nije prestala baviti glumom, Jennifer se daleko od objektiva poprilično zapustila, pa je ova, nekad sitna glumica krhke građe sada gotovo neprepoznatljiva.

Jennifer se, naime, udebljala 30-ak kilograma, a paparazzi su je nedavno snimili u Los Angelesu nakon vježbanja u teretani. Osim viška kilograma vidljivo je da je glumica zapostavila i svoju nekad njegovanu kosu, a bez šminke nije izgledala ni približno dobro kako su njezini obožavatelji navikli te su joj se na licu jasno vidjeli tragovi umora.

Iako je dugo bila jedna od najatraktivnijih holivudskih glumica poznata po svojem besprijekornom stilu, čini se da ju je majčinska uloga navela da joj neke druge stvari postanu važniji prioritet. 39-godišnja zvijezda filma 'Znam što si radila prošlog ljeta' sprema se vratiti na male ekrane, a odlazak u teretani, čini se, prvi je korak prema obnavljanju privremeno prekinute karijere.