Da život uistinu piše najbolje romane, pokazalo se prošli utorak kad su bračne zavjete izmijenili Tamara Garbajs, glumica Gradskog kazališta Trešnja, i ugledni onkolog Danko Velimir Vrdoljak. Vijest o njihovu vjenčanju odjeknula je brojnim portalima i izazvala silnu znatiželju javnosti jer atraktivna glumica odlučila je izreći sudbonosno ‘da’ svom odabraniku nakon samo mjesec dana veze. K tome, zbog činjenice da je javnosti bila poznata Tamarina osmomjesečna veza s liječnikom Andrejem Rothom, mnogi su isprva pomislili da se udaje za njega.

Tek je najužem krugu sretnoga para bilo poznato da se Tamara i Danko Vrdoljak, predstojnik Klinike za tumore na kojoj radi i Andrej Roth, poznaju već godinama. Točnije, upoznali su se još tijekom Tamarine veze s redateljem Markom Vrdoljakom, a u posljednjih pet godina nerijetko su bili u istom društvu i često razgovarali. Danko Velimir Vrdoljak uvijek je, kažu upućeni, bio zaštitnički raspoložen prema Tamari, nikad im nije nedostajalo tema za razgovor te su, i ne sluteći, s godinama stvorili posebnu povezanost i bliskost, čega su postali svjesni ovoga ljeta. život je htio da nakon prekida sedmogodišnje veze s Markom Vrdoljakom Tamara počne izlaziti s Andrejem Rothom, što je značilo da su se Danko i talentirana glumica često susretali pa tako u jednom trenutku shvatili da među njima postoje bliskost i iskra, što ne mogu ignorirati. Oboje su odmah prekinuli svoje postojeće veze, navodno čak i ne rekavši to jedno drugome.

Prema mišljenju nekih hrabro, prema drugima šokantno, ali bez dvojbe iskreno. Odlučili su se vjenčati i to što prije. Tek su s rijetkim i najbližim ljudima podijelili svoje planove, nisu se nikome imali potrebu opravdavati jer, kažu upućeni, Tamara i Danko su gotovo bez riječi znali da je među njima nešto veliko i vrijedno, nešto što su možda još i puno prije trebali prepoznati. Odlučili su se za ležerno vjenčanje u Hvaru i potom intimno slavlje u restoranu Zori na obližnjem otočiću Palmižani, u društvu kumova i sinova. Oboje iza sebe imaju jedan brak, Tamara s bivšim vaterpolistom Hrvojem Šintićem iz kojeg ima 11-godišnjeg sina Tomu, dok je ugledni kirurg bio 20 godina u braku i otac je četvorice sinova.

Mediji su uspjeli doznati da će se par vjenčati, no raspolagali su pogrešnim datumom, tako da samo Story ima ekskluzivne fotografije sretnih mladenaca. Ostalo su mediji prenijeli s društvenih mreža, Tamara je objavila nekoliko fotografija i promijenila prezime na Instagramu, no za komentare par nije bio dostupan.

Kako doznajemo, nakon vjenčanja nastavili su brodom obilaziti otoke, otisnuli su se prema Visu, a potom doplovili do Mljeta te se potpuno isključili iz svakodnevice. Uživaju u morskim radostima, a otoke najvjerojatnije istražuju biciklima jer Danko je, osim što je strastveni boksač, zaljubljenik u biciklizam i jedrenje. No na Instagramu je otkriveno i da se prošli vikend Tamari dogodila nezgoda.

Naime, ozlijedila je koljeno, što je vrsni kirurg na licu mjesta sanirao. Nezgoda im nimalo nije narušila idilu i doslovce medeni mjesec jer, navodno, bračni će par ploviti sve do kraja kolovoza. Tad će ih već čekati spremno njihovo zajedničko gnijezdo u središtu Zagreba, gdje će se ujesen oboje posvetiti brojnim poslovnim i obiteljskim obavezama.