Samo četiri i pol godine nakon što su uplovili u bračnu luku, 40- godišnja odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney odlučna je u tome da se rastane od svog supruga, 57-godišnjeg glumca Georga Clooneyja, pišu strani mediji.

Amal je navodno provela nekoliko dana u Londonu u društvu prijatelja s kojima je uživala u noćnim izlascima i alkoholu. Izvor blizak odvjetnici tvrdi kako gospođa Clooney  nezadovoljna bračnim životom, sve češće utjehu traži u alkoholu. 'Nakon malo veće količine alkohola, počela je pričati o svom braku. Očigledno je da je nesretna te se činilo kako joj je laknulo što George nije u blizini', rekao je izvor za medije te dodao kako Amal nema vremena za sebe što je još jedan od razloga njenog nezadovoljstva.

'Amal sad živi u Georgovom svijetu, a dodajte tome i pritisak okoline da ostane u drugom stanju, svima bi do sad trebalo biti jasno zašto je nesretna', dodao je izvor.

Također, odvjetnica navodno strahuje da je izgubila poslovni kredibilitet otkad se udala za Clooneyja. 'Za nju je to ozbiljan udarac jer se boji da ju poslovni partneri više ne shvaćaju tako ozbiljno', zaključio je izvor. 

Podsjećamo, Amal i George u braku su od 27. rujna 2014. te imaju jednogodišnje blizance Alexandrea i Ellu, a o njihovom razvodu mediji šuškaju već par tjedana.