Rafael Dropulić, roker iz Ploča te pobjednik čak dva domaća reality showa, iako već godinama živi miran život bez medijskih svjetala, u nekoliko je navrata pričao kako to namjerava promijeniti, odnosno, kako se planira vratiti na scenu. No, izgleda da ništa od toga jer je Rafo sada za RTL-ov Ekskluziv otkrio što su mu prioriteti te objasnio zaštio nema namjeru ponovno postati javna ličnost.

'Nemam ja više neku glad ni čežnju za nekakvim uspjehom, nekakvom karijerom kakvu sam imao prije dvadeset godina. Odgovara mi ovako se pojaviti na kvalitetnim mjestima, događanjima, odraditi svoj dio repertoara s guštom, duša mi se napuni i odem kući', ispričao je. Dodao je kako je itakako zadovoljan stilom života kojim živi. 'Živim na Vrbiku, odem do Trga pa se vratim preko Zrinjevca, ispod pothodnika, Vukovarska i doma. I dobro mi je, zadovoljan sam. Skinuo sam devet kilograma', rekao je simpatični Rafo i dodao kako je mnogo onih koji se čude njegovom izboru.

'Joj budalo jedna, što si sve mogao imati, a ti na kraju sve to ostaviš. Dižeš se ujutro na posao u osam, dolaziš doma u četiri mrtav umoran, što ti je to trebalo, a mogao si svirati okolo, putovati', neki su od komentara koje sluša, no ne dotiču ga se mnogo.  'Jesam, mogao sam. Mogu još uvijek ako hoću, ali nije mi to - 'to'', poručio je svim Rafo.