Sredinom svibnja počinje novi televizijski show i to s nogometnom tematikom. Riječ je o mješavini realityja i talent showa koji će se u 28 emisija na Hrvatskoj nogometnoj televiziji prikazivati sve do velikog finala, završne utakmice na stadionu Maksimir 12. lipnja. Voditeljica ovog sportskog serijala bit će Fani Stipković te će se iz Madrida vratiti u Hrvatsku samo zbog ovog projekta, prenosi tportal.

Cijeli projekt nazvan 'Utakmica života' gledatelji će moći pratiti kao TV emisiju, koja će se u dnevnom formatu emitirati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 14. svibnja pa sve do velikog finala 12. lipnja, kada će biti proglašen pobjednik. Najbolji pojedinac po odabiru žirija i publike dobit će ono o čemu mnogi samo sanjaju – jednogodišnji stipendijski ugovor s GNK Dinamo.

Iako je izjavila da se nema namjeru vratiti u Hrvatsku, čini se da je atraktivna novinarka promijenila mišljenje. Od 2013. godine, nakon magisterija novinarstva, odlučila je ostati u Madridu te je pokrenula projekt Fani TV.

'Trudim se uvijek raditi na internacionalnim projektima koji me poslovno obogaćuju kao novinara, producenta, voditelja i koji me čine što boljom u svojoj struci, a pri tome jednako toliko posvećujem vremena svom duhovnom radu i pronalaženju balansa između posla, života u inozemstvu i unutrašnje sreće', izjavila je ranije Fani Stipković, nositeljica titule najseksi novinarke u Europi.