Poznata bolivudska glumica Sridevi Kapoor iznenada je umrla od srčanog udara. Jedna od najvećih glumica indijske kinematografije u Dubaiju je prisustvovala vjenčanju svog šogora usred kojeg se dogodila ova tragična smrt. Tužnu vijest o odlasku talentirane zvijezde objavila je njezina obitelj, a zet je naveo kako je ovaj svijet napustila u subotu u 23.30. Uz glumicu su u trenutku smrti također bili njezin suprug, producent Boney Kapoor, te kći Khushi.

Lijepa 54-godišnjakinja, pravog imena Shree Amma Yanger Ayappan, u Indiji je bila poznatija kao Sridevi, a njezini obožavatelji šokirani su i tuguju zbog ovog nemilog odlaska. Da je cijeli život željela biti glumica dokazuje i podatak da je pred kamere prvi put stala dok joj je bilo samo četiri godine, a svoj uspjeh duguje desecima filmova u kojima je glumila.

Njezin rad najzapamćeniji je po ulogama u filmovima 'Mr India', 'Nagina' te 'Chandni'. Uz manje nagrade koje je osvajala za života, preminula glumica osvojila je i najugledniju civilnu nagradu u Indiji - Padma Shri. Također, njezini obožavatelji posljednji put Sridevi su mogli gledati u filmu 'Mom' iz 2017. godine.