Glumica Lucy Liu, poznata po ulogama u svjetskim blockbuster filmovima kao što su Kill Bill, Chicago i Charliejevi anđeli, potresla je mnoge kada se na sinoćnjoj dodjeli nagrada u New Yorku pojavila u sasvim novom ruhu. Svoju prepoznatljivu, gotovo ikoničnu crnu kosu, odlučila je obojati u plavo i tako započeti novu etapu svog imidža. Premda Lucy nije navela razloge ove drastične promjene, pretpostavlja se da bi oni mogli biti povezani s njezinim novim projektom, odnosno glumačkim angažmanom u nadolazećoj komediji 'Stage Mom'.

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Iako je fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu sakupila preko 20,000 lajkova, mnogi obožavatelji u komentarima su iskazali nezadovoljstvo novom frizurom i istaknuli kako ništa ne može nadmašiti look na kojem je Lucy izgradila svoju zavidnu glumačku karijeru.
Poznata glumica šokirala promjenom imidža
Profimedia 
Ono oko čega ipak nije bilo dvojbi, bio je odabir profinjene haljine koji se pokazao kao pun pogodak. Za spomenutu prigodu, glumica je odlučila odjenuti glamuroznu crnu haljinu do koljena s prozirnim rukavima prošaranim točkicama. Odmjerena toaleta bila je dodatno ukrašena mašnama, a Lucy je cijeli look zaokružila crnim sandalama na petu i geometrijskom clutch torbicom.
Poznata glumica šokirala promjenom imidža
Profimedia