Nedavno su paparazzi uhvatili manekenku Caru Delevingne i kći kralja popa, Paris Jackson, kako se strastveno ljube i time potvrdili ono o čemu se dugo šuškalo. Ipak, sada je slavna manekenka potaknula nova šuškanja nakon što je viđena s glumicom iz serije 'Slatke male lažljivice', Ashley Benson. Naime, Ashley je na Instagram profilu objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a nedavno su viđene i kako izlaze iz jednog restorana držeći se za ruke.

Isto tako, stručno oko fotografa zabilježilo je kako se djevojke grle i izmjenjuju nježnosti na ulicama Hollywooda. Iako djevojke nisu potvrdile je li se između njih dogodila ljubav, njihovi brojni obožavatelji na društvenim mrežama, nadaju se da je riječ o novom paru.

Cara je prošle godine izašla iz veze s deset godina starijom glazbenicom Annieom Clark, poznatijom kao St. Vincent. Nakon prekida nije je se povezivalo ni sa kime, dok se nije počela intenzivno družiti s Paris Jackson. Je li joj Paris bila sam usputna afera koju je zamijenila novom ljepoticom ili je par riječ o Carinoj dvostrukoj igri još uvijek je nepoznato.