Ruski supermodel Irina Shayk u ožujku 2017. rodila je kćerkicu Leu, a često ih se može vidjeti u zajedničkim šetnjama. Nedavno su ponovno fotografirane na ulicama New Yorka, dok su se po sunčanom vremenu uputile u park kako bi slobodne trenutke provele na svježem zraku i u društvu druge djece na obližnjem igralištu. 

Za izlazak mlada mama odjenula je crnu dolčevitu otvorenih leđa te široke crne hlače. Outfit je istaknula Chanel tenisicama od 5000 kuna koje se mogu kupiti OVDJE. Otkad je postala majka, modne piste i snimanja zamijenila je majčinskim obavezama. Irina se tako često može vidjeti bez šminke njegujući svoju prirodnu ljepotu.

Prema fotografijama, ovo druženje bilo je rezervirano isključivo za mamu i malenu jer Bradley nije bio s obitelji. Podsjećamo, slavni par nikada nije skrivao koliko im je obiteljski život važan, a lijepa manekenka nekoliko je puta istaknula kako uživa u majčinskoj ulozi. 'Obitelj je razlog zbog kojega postojimo. Oduvijek su mi u ljubavi bili uzor moji roditelji koji su u braku gotovo trideset godina. Sanjala sam da i ja jednog dana imam takvu obitelj i mislim da mi se majčinstvo dogodilo baš u pravom trenutku', rekla je nedavno i dodala kako želi imati puno djece.