Američka glumica Gwyneth Paltrow otkako se zaručila za producenta Brada Falchuka ne skriva koliko je sretna i više je puta naglasila kako je oko svega jako uzbuđena. 'Iako imam 45 godina, osjećam se kao 21-godišnjakinja', rekla i dodala kako uživa razgovarati o priprema za vjenčanje sa svojim prijateljicama. Gwyneth je pripremila i djevojačku zabavu za pamćenje na koju je pozvala svoje najbliže prijateljice i kolegice.

No ako je vjerovati stranim medijima, par se navodno i vjenčao u subotu pokušavajući zavarati javnost kako je riječ samo o 'svadbenoj zabavi'. Gwyneth i Brad unajmili su kazalište u Los Angelesu i pozvali oko 400 prijatelja. Među njima su bili redatelj Steven Spielberg, glumice Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Liy Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore te komičarka Chelsea Handler.

Sumnju su dodatno pobudile i glumičine objave na društvenim mrežama. Tako je objavila fotografiju na kojoj se sprema ispred ogledala u hotelu u Los Angelesu te uz nju napisala napisala 'jutro poslije'. Nakon te objave brojni prijatelji i obožavatelji čestitali su joj na udaji te je zamolili da objavi fotografiju s vjenčanja i naglasili kako zaslužuje svu sreću svijeta.