Američka glumica Gwyneth Paltrow krajem prošle godine objavila je kako se po treći put zaručila i to samo godinu dana nakon razvoda od pjevača Chrisa Martina. Ova 45-godišnjakinja je od 2014. godine u sretnoj vezi s režiserom i producentom Bradom Falchukom, koji je i jedan od scenarista serije 'Američka horor priča', a oboje su jako raduju vjenčanja. 

Glumica je već krenula u potragu za savršenom vjenčanicom i više je puta naglasila kako je oko svega jako uzbuđena. 'Iako imam 45 godina, osjećam se kao 21-godišnjakinja', rekla i dodala kako uživa razgovarati o priprema za vjenčanje sa svojim prijateljicama.

Među njima su Drew Barrymore, Cameron Diaz i Nicole Richie, koje su jedne od najvažnijih uzvanica. Gwyneth je pripremila i djevojačku zabavu za pamćenje na koju je pozvala svoje najbliže prijateljice i kolegice.

Budno oko fotografa tako je u zrakoplovnoj luci snimilo okupljanje veselog društva, u kojem je bila i priznata dizajnericu Stelu McCartney kao i Cameron Diaz, koja je nedavno objavila da se povlači iz glumačkog svijeta. Prema pisanju stranih medija, Paltrow je rezervirala privatni zrakoplov za dvanaest osoba koji ih je iz Los Angelesa odveo u Meksiko, gdje ovoga vikenda društvo očekuje nezaboravna zabava.