Splitska poduzetnica, poznata kao i Playboyjeva zečica, Gianna Apostolski, za razliku od većine svojih sugrađana nema problema kako s niskim temperaturama, tako ni sa snijegom ni ledom. Iako se Split ovih dana hladi na -1, Gianna kaže kako je, zahvaljujući 20 godina života u Zagrebu, itekako spremna na sve zimske nevolje, ali i na još gore vremenske neprilike od ovih. Mediji su izvještavali kako su police u Splitskim trgovinama poluprazne. 'Da to je istina, ljudi vjeruju svemu što čuju na radiju i TV-u, ovih su dana kupovali kao da se sprema smak svijeta iako snijega nema puno, a i bura je nešto na što smo svi i onako naviknuti', rekla je Gianna.

Što se pak leda tiče, kaže da nije vrijeme za tjeranje mode i visoke pete, treba izaći u primjerenoj obući, jer Splićanke i tijekom ljeta imaju problem sa štiklama zbog skliskog kamena, a kamoli sada kad je tlo zaleđeno. 

Ona osobno nema problema s vožnjom u zimskim uvjetima, ali nekim svojim sugrađanima je poručila kako bi bilo bolje da idu pješke, jer im vožnja po snijegu i ledu nikako ne ide. S obzirom na to da su ovih dana svi profili na društvenim mrežama puni fotografija snijega, Gianna je odlučila prizvati u sjećanje ljeto, pa je tako i objavila jednu pravu morsku, ljetnu fotografiju. Kad smo već kod ljetne topline, pitali smo Giannu kako toplinu održava sada kada je vani minus. I tu je bila vrlo praktična.

'Po ovom vremenu ne izlazim ako ne moram, radim kod kuće neke lagane vježbe. A što se grijanja stana tiče, grijem dnevni boravak i kuhinju na klimu, kao i većina mojih sugrađana, i to na 25 stupnjeva, a što se spavaće sobe tiče, volim kad je hladna, ne mogu spavati u pretoplom'. Osim tjelovježbe i klime, Gianna kaže kako se u ovakvim hladnim danima najbolje grijati uz voljenu osobu, kao što to ona čini sa svojim dečkom. Zaključila je kako ništa čovjeka ne može ugrijati bolje od dodira voljene osobe. 

Foto: Instagram