Gianna Apostolski, poduzetnica iz Splita, uvijek i o svemu razgovara otvoreno, kako s medijima, tako i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ovaj put za oko nam je zapela Giannina Instagram objava o korištenju botoxa, pa smo odlučili iz prve ruke doznati što u stvari o svemu tome misli i koliko je s vremenom postala 'ovisna' o korištenju botoxa i filera. Prvi put je isprobala botox kada je imala 25 godina što nas je pomalo iznenadilo, ali, Gianna nam je odmah objasnila o čemu se radi.

'Istina je, prvi put sam otišla 'pomladiti' lice kada sam imala 25, ali znala sam točno što radim i zašto to radim. Puno sam o tome čitala i raspitivala se, a kako sam se kretala u društvu ljudi iz branše, liječnika i estetskih kirurga, savjetovali su mi da isprobam botox kao prevenciju, jer tada nisam imala bore, osim onih smijalica'. Kaže kako je jako važno znati kome se dajete u ruke i kakve preparate se koristi, jer u kreme i razne losione za pomlađivanje apsolutno ne vjeruje. 'Kreme su obična varka i preskupe su, a ne dobijete željeni efekt', objasnila je.

Zanimalo nas je i kako se tada, prije 15 godina osjećala nakon što je prvi put isprobala botox. 'Osjećala sam se odlično, normalno,  jer je liječnik bio pravi stručnjak i nije moje lice napravio voštanim, imala sam normalnu mimiku lica i upravo zbog toga je važno da se ne dajte u ruke bilo kome. Na botox i filere odlazim jednom godišnje tako da za sebe ne mogu reći da sam ovisnica, jednostavno želim osvježiti svoj izgled, a i ne osjećam se dobro kada botox popusti nakon nekog vremena, ne volim vidjeti svoje lice s borama'. Isto tako iskreno, rekla nam je kako ne očekuje da će u 70-oj izgledati kao da ima 50, ali vjeruje da će do tada znanost toliko napredovati da ćemo svi moći izgledati mladoliko.

Vjeruje kako jako puno žena odlazi na botox i filere, ali jednostavno ne žele priznati za razliku od njezinih prija koje vrlo često od nje zatraže i savjet što i kako napraviti.