Nakon što je snimila spot za pje­smu ‘Između oprosta i kajanja’ s autorskim timom Decibel studija Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, 30-godišnja Splićanka zaručila se za dečka Andreja Šepčića.
- Andrej je odabrao Italiju i zaruke u dvorcu Rocca Borromeo u gradiću Angera, koji nam je u posljednje dvije godine postao poput drugog doma. Bila sam iznenađena i uzbu­đena i, naravno, pristala sam - kaže Lea oduševljena zaručničkim prstenom.
Otkrila nam je da vjenčanje pripremaju na ljeto, a vjenčanicu joj dizajnira Ivan Alduk. - Potrudit ćemo se napraviti ravnotežu između tradicionalnog i modernog. Zapravo želimo okupiti najdraže ljude i stvoriti prekrasne uspomene, a kada među prijateljima imaš puno glazbenika, tulum je zajamčen - smije se buduća mladenka.
Lea i Andrej u vezi su više od dvije godine. Ipak, nekako se uvijek dogodi da na točan datum godišnjice nisu u istom gradu, odnosno da ih razdvoje profesionalne obaveze. To se trude nadoknaditi tijekom ljeta brojnim putovanjima s obzirom na to da im je godišnjica u svibnju i uvijek je radna. Tako su pretprošlo ljeto obišli pola Europe uključujući Amsterdam, Prag, Dublin, zapadnu obalu Irske. Lea je to nazvala ‘kopnenim ljetom’. Ove godine uživali su na našoj obali, zato što su čak zadnja tri proveli van Hrvatske’: ‘Ovo mi je bilo jedno od najljepših ljetovanja. Obišli smo sve od Opatije do Dubrovnika. Svaka dva dana smo išli u neko drugo mjesto tako da smo bili na Krku, Pagu, Čiovu, Hvaru, Splitu… Želja za kamenicama nas je odvela i na bosansko more, odnosno u Neum', rekla je tada Lea.
Napisala: Antonija Nazor Foto: Instagram