Aleksandra Dojčinović večeras je u Tehničkom muzeju Nikola Tesla predstavila najnoviju, sedmu samostalnu kolekciju. Naime, ponukana činjenicom da ima obožavatelje i izvan Zagreba, dizajnerica brenda Lei Lou, odlučila je još jednom pomaknuti granice svojih samostalnih revija, na kojima redovito okuplja društvenu kremu, modne insajdere i zvijezde estradne scene. Reviju u Tehničkom muzeju u Zagrebu paralelno je predstavila i splitskoj publici, a ove je sezone nadahnuta fascinantnim djelovanjem Nikole Tesle pa je kolekciju obojila nijansama ljeta, prije svega jer je riječ o modi s resort predznakom.

Brojni poznati su došli podržati Aleksandru te vidjeti najnoviju kolekciju, a neki među njima su Ljupka Gojić Mikić, Iva Majoli, Ivana Ergić koje su nam i otkrile kada nose Alexine kreacije. 

'Aleksandrine kreacije nosim kada god stignem. Stvarno smo dobre prijateljice i od kada je došla na scenu nosim njene kreacije. Uvijek volim podržavati naše dizajnere. Naime, napravili smo suradnju za reprezentaciju s Alex te smo imali predivna odijela ove godine. Tako da kada god mogu nosim njene kreacije, podržim je, dolazim na reviju. Zaista je napravila veliki uspjeh, ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu. Brojne zvijezde su podržale njene kreacije i lijepo je vidjeti kad osoba iz male zemlje napravi velike stvari', otkrila nam je bivša tenisačica Iva Majoli te dodala kako se veseli vidjeti ovu kolekciju jer će sigurno biti outfita koji će joj se svidjeti.

Domaća dizajnerica, Ljupka Gojić Mikić, otkrila nam je kako prati Alex od samih početaka te da su njene prijateljice ostale oduševljene njenom haljinom. 'Mislim da je baš zadnje, nešto svečanije, od Alex bila haljina koju sam odjenula u Japanu. Prijateljice su bile zaista jako oduševljene. Bila je crna, čipkana i dugačka haljina. Vrlo elegantna i svidjelo im se', rekla nam je te istaknula kako još uvijek nije vidjela današnje kreacije te čeka da je iznenadi.

Ivana Ergić, atraktivna brineta koja je 2006. godine ponijela titulu Miss Hrvatske ispričala nam je kako kreacije Aleksandre Dojčinović nosi u svakim prigodama. 'Nosim je stalno, već godinama. Zapravo mi je najbolja u svim prigodama, kada idem na poslovni sastanak, u svakodnevnim trenucima. Čak mogu reći da jednu haljinu mogu odjenuti i na posao, na put, na aerodrom, a čak i na reviju', iskrena je te dodala kako će si sigurno odabrati nešto sa šljokicama jer voli komade odjeće koji sjaje.