Bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurićuskoro će postati tata. Glazebnik je ovu lijepu vijest objavio na društvenim mrežama i time sve izenadio jer ranije s tom vijesti nije želio izlaziti u javnost. Uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, pjevač je napisao: 'Evo da i ovu sreću podijelim sa svima! Postat ću otac ako Bog da!'.

A post shared by Amel Curic (@amelcuric) on

Za svoju je objavu dobio pregršt čestitki razdraganih obožavatelja, a za Showbuzz.hr je rekao: 'Više sam nego uzbuđen. Dosad smo tajili da je Jelena trudna jer smo htjeli sve sačuvati za sebe dok ne prođe prvi dio trudnoće. Sada je sve ok, a i trbuh je toliki da se više ne može skrivati. Hvala Bogu na svemu, presretan sam. Čudan je to neki osjećaj, a malo me hvata i panika. Sada o svemu razmišljam, kako i što će sve biti… E da, bit će muško, ali ime vam nećemo otkriti. To čuvamo do samog kraja. Ma ja sam vam u takvom čudnom stanju da imam osjećaj kao da sam ja trudan. Pucaju me hormoni, malo sam sretan, a malo nervozan'.

A post shared by Amel Curic (@amelcuric) on

Podsjetimo, Amel se javnosti predstavio 2015. godine nastupivši u regionalnom showu 'X Factor Adria' gdje je zahvaljujući svojem glazbenom talentu osvojio glavnu nagradu. Od tada niže uspjeh za uspjehom, a nedavno se vratio u ulogu natjecatelja sudjelujući u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem su svi sudionici poznate osobe. Tako je već briljirao u nimalo jednostavnoj ulozi imitirajući našu glazbenu divu Josipu Lisac, a svojim je nastupom podjednako oduševio i publiku i žiri koji mu je udijelio same komplimente.