S obzirom na to da se danas obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, mnogi poznati Hrvati odlučili su produženi vikend provesti upravo na domaćoj obali, u društvu najmilijih, o čemu su obavijestili i mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama, objavljujući zadivljujuće fotografije s nekih od najpoznatijih domaćih ljetnih destinacija.

Domaća pjevačica i bivša članica grupe Feminnem, 39-godišnja Pamela Ramljak, produženi vikend provodi u društvu svoja dva najdraža muškarca. Sa suprugom Mladenom i dvogodišnjim sinčićem Antunom, pjevačica se zaputila na Hvar, točnije, naselje Ivan Dolac, gdje se mlada obitelj svake godine rado vraća. Osim Pamele, u Hvaru uživa i 22-godišnji košarkaš Ivica Zubac, koji trenutno igra za Los Angeles Clipperse, a na najsunčanijem otoku u Hrvatskoj, društvo mu pravi pet godina starija zaručnica Kristina Prišč. Par odmor provodi krstareći Jadranom, a jedna od destinacija koju su posjetili bila je i Palmižana.

Novinarka i televizijska voditeljica, 36-godišnja Fani Stipković, također nije propustila priliku iskoristiti produženi vikend pa je madridsku adresu odlučila zamijeniti domaćom i godišnji odmor provesti u najpoznatijem joj okruženju. Naime, atraktivna Fani je otkrila kako vrijeme provodi u rodnoj Korčuli, odnosno, Vela Luci. Na Instagramu se pohvalila kako uživa u ležernom druženju s radijskom i televizijskom voditeljicom, 32-godišnjom Ecijom Ivušić te četveronožnim ljubimcem Sauri.