Ima li nešto što velika nogometna zvijezda ne može imati? Nismo sigurni da postoji tako nešto kada smo doznali da se nogometna legenda Ronaldinho uskoro ženi s dvije žene u isto vrijeme.

Da, dobro ste pročitali. Sretni trio zajedno živi u vili u Rio de Janeiru i kako izvori brazilskih medija kažu, ljubomora nije prisutna. S Priscillom Coelho nogometaš je započeo vezu prije dvije godine kada je igrao za , a još nekoliko godina prije toga Beatriz Souza bila je Ronaldinhova velika ljubav s kojom je odlučio paralelno nastaviti vezu uz Beatriz.

U siječnju prošle godine nogometaš je zaručio obje djevojke istim zaručničkim prstenjem, a navodno im uvijek kupuje identične poklone kako bi spriječio potencijalnu ljubomoru. Obje djevojke navodno redovito primaju džeparac koji iznosi oko 12 tisuća kuna i mogu ga potrošiti kako god žele.

Kako kažu brazilski mediji, pred oltar bi ovaj trojac trebao stati u kolovozu, na maloj ceremoniji u Santa Monici gdje nogometaš živi od 2015. Nogometaševa obitelj ne slaže se s njegovom poligamijom, tako da nije sigurno hoće li prisustvovati ceremoniji.