Nakon što su Jennifer Aniston i Justin Theroux sinoć službeno potvrdili kako se razvode zajedničkom izjavom koju je prenio Associated Press, sada se znaju i razlozi prestanka njihove ljubavi. 

Izvori bliski paru za strane medije navode kako se njihov brak raspao zato što je Jennifer ljubomorna jer je njezin suprug neprestano okružen ženama i ima puno ‘prijateljica’. Drugi pak izvori tvrde kako je stvarni razlog razvoda to što Jennifer još uvijek ne želi imati djecu, a Justin je, navodno, spreman ostvariti se kao roditelj. 

Njihovom odnosu u prilog nije išlo ni to što su zbog posla vrlo često razdvojeni, a čak i kada su u istom gradu više nisu živjeli zajedno. U jednom je trenutku 49-godišnja glumica ipak popustila te se preselila u Justinov njujorški stan, no tenzije se nisu smirivale, najviše zbog paparazza koji su Jennifer pratili na svakom koraku, ali i loših odnosa sa susjedima koji su jednom prilikom Justinu prekrili motor kriškama salame. 

Podsjetimo, Jennifer Aniston i Justin Theroux dvije i pol godine trudili su se svoj brak u javnosti prikazati savršenim i idiličnim. U posljednjih šest mjeseci mediji su često pisali kako je njihova veza na klimavim nogama te da je pitanje dana kada će se planetarno popularan par razvesti.

'Željeli smo to zadržati za sebe, ali s obzirom na tračeve i nagađanja, htjeli smo iznijeti istinu. Što god se pisalo o nama, ne dolazi od nas, to su nečije izmišljotine. Želimo zadržati duboko poštovanje i ljubav jedno prema drugome', piše u službenom priopćenju koje potpisuje glasnogovornik glumice Stephen Huvane, a koje je potvrdilo nagađanja medija i javnosti.