Selena Gomez i Justin Bieber više nisu skupa! Kako prenose strani mediji, vezu je okončala Selena uz riječi kako je najbolje da ona i Justin 'uzmu kratki predah'. Selena navodno želi popraviti odnos s majkom koja ne odobrava njenu vezu s mladim pjevačem jer ne vjeruje da se promijenio.

'Selena i Justin su odlučili uzeti predah, a glavni razlog je njena majka. Justinova obitelj stvarno voli Selenu, ali njena obitelj još uvijek ne vjeruje Justinu. Iako ih je ona pokušala uvjeriti da se Justin promijenio, oni i dalje ne popuštaju', otkrio je izvor. Ipak, isti izvor dao je naslutiti kako ovaj prekid nije konačan: 'Selena i Justin žele dati njenoj obitelji vremena da napokon prihvate činjenicu da su njih dvoje sretni'. 

Podsjetimo, majka pjevačice je u prosincu potražila liječničku pomoć u jednoj privatnoj klinici kada je shvatila da se njezina kći ipak ozbiljno pomirila s problematičnim pjevačem. Sav stres oko turbulentne veze svoje kćeri očito je ostavio traga na 41-godišnjoj glumici Mandy Teefey, a kulminacija njihove svađe dogodila se nakon što je majka pokušala kćeri objasniti što misli o njihovoj pomirbi. Majka i kći nakon toga prestale su pratiti jedna drugu na Instagramu, a Selenina obitelj nikako ne može oprostiti pjevaču način na koji su njih dvoje prekinuli prije tri godine.

Prekidi i ponovna mirenja ovom planetarno popularnom pjevačkom paru nikada nisu bili strani. Selena je, prije najnovijeg pomirenja, s Justinom bila u šestogodišnjoj vezi koju su obilježili brojni skandali, čak i prevare. Svojevremeno se pisalo i o zarukama, ali onda je jedna obožavateljica počela tvrditi kako je s Justinom ostala u drugom stanju. To je, navodno, bio glavni razlog za konačni prekid. 

Nakon toga uslijedilo je razdoblje međusobnih optužbi i prozivanja. Njihovi obožavatelji vrlo emotivno proživljavaju sve novosti vezane za njihovu ljubav, a mladi par otkada su u studenom prošle godine obnovili svoju ljubav, o svemu vezano za njihov odnos za sada mudro šuti.