Američki reper, glumac i glazbeni mogul Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy, napokon je otkrio koje su bile posljednje riječi koje mu je uputila bivša djevojka prije svoje prerane smrti. Kim Porter umrla je u studenom prošle godine sa samo 47 godina, od misterioznog srčanog udara uzrokovanog bolešću za koju se pretpostavlja da je gripa ili upala pluća. Iza sebe je ostavila četvero djece, od kojih je troje iz veze sa P. Diddyjem. 

Kim i reper vezu su započeli još 1994. godine, a prvo dijete, sina Christiana Caseyja, dobili su četiri godine kasnije. Veza im je bila obilježena prekidima i mirenjima, 2006. godine su postali roditelji blizanki Jessie James i D'Lile Star, da bi se godinu dana kasnije u potpunosti razdvojili. 

Za časopis Essence ovaj je 49-godišnjak ispričao kako 'se tri dana prije nego što je umrla nije osjećala dobro. Kad sam je nazvao da provjerim kako je, rekla mi je: 'Puffy, čuvaj moju djecu'. Točno to mi je rekla prije nego što je umrla'. 

Na posljednje počivalište Kim je došlo ispratiti preko 200 ljudi, a od nje su se na sprovodu oprostili i mnogi popularni pripadnici glazbene scene, uključujući i Rihannu, Missy Elliot i Fat Joea.