Obdukcija nad tijelom švedskog DJ-aTima Berglinga, poznatijim pod umjetničkim imenom Avicii, pokazala je da nema ništa sumnjivo u vezi njegove smrti, javlja švedska televizija 'Svt'. Navode kako je policija u Omanu obavila čak dvije obdukcije tijela nesretnog DJ-a, koji je preminuo prošli petak u Muskatu, glavnom gradu, prenosi AP.

Švedska televizija navodi, pozivajući se na informacije anonimnog izvora policije u Omanu, da obdukcije nisu pokazale ništa sumnjivo i da su isključili ubojstvo kao uzrok smrti. Dodaju i kako je tijelo DJ-a spremno za povratak u njegovu rodnu državu, Švedsku. Njegovi fanovi u Stockholmu su mu u subotu minutom šutnje odali počast.

Podsjetimo, vijest o smrt poznatog DJ-a prošli je tjedan potvrdio njegov glasnogovornik. 'S velikom tugom i boli javljamo da je Tim Bergling, poznatiji kao Avicii pronađen mrtav u Omanu. Njegova obitelj je srhvana zbog gubitka i mole za privatnost', stajalo je u izjavi. Sredinom 2016. godine Avicii izjavio je kako se povlači s glazbene scene te da ‘odlazi zbog zdravlja’: 'Cijela ta scena nije za mene. Nikad nisu bili bitni nastupi i glazba, uvijek je bilo bitnije sve oko njih i to mi nikada nije bilo prirodno; previše negativne energije'.

A post shared by Avicii (@avicii) on

A post shared by Avicii (@avicii) on